top of page
Image by Maria Victoria Portelles

OVER PAUW PRAKTIJK VOOR KRACHT EN HERSTEL

Pauw Praktijk voor Kracht en Herstel is opgericht door (levensloop)psycholoog Tanya Pit-Pauw. Tijdens een periode waarin zij zelf op zoek was naar kracht en herstel, kwam zij in aanraking met bio- en neurofeedback. De samenwerking van geest en lichaam boeide haar altijd al en zo raakte zij enthousiast over de brede mogelijkheden en toepassingen ervan. Zij ging biofeedback toepassen in haar eigen leven, besloot zich er verder in te verdiepen door middel van studie en scholing, en startte haar eigen praktijk. 

In januari 2022 is zij internationaal gecertificeerd biofeedbacktrainer geworden bij het BCIA. Daarnaast is zij als psycholoog verbonden aan het SKJ. 


Tanya is naast psycholoog ook trainer, docent en remedial teacher. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen en docenten. Zij geeft trainingen in de non-profit sector over o.a. psychische kwetsbaarheden en werk, en is als docent verbonden aan de Nederlandse academie voor Psychotherapie.  

PAUW STAAT VOOR ENTHOUSIASME EN KWALITEIT:

kleiner%252520bestand_edited_edited_edit

Doen wat werkt!

Het is voor mij belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de vragen waarmee je komt. Ik ben enthousiast over ons vak, en geloof dat het op veel fronten oplossingen biedt. Voor mij betekent zorgvuldigheid ook dat de behandeling zo veel mogelijk aansluit op dat waarvan het wetenschappelijk is aangetoond dat mensen er baat bij hebben. 

Thuis trainen

Voor alle hulpvragen geldt dat er meer resultaat bereikt wordt door thuis een half uurtje per dag te oefenen. Een nieuwe gewoonte aanleren kan echter een hele uitdaging zijn, ik help je dan ook graag op weg. Om het oefenen te ondersteunen gebruiken we onder andere apps en geluidsopnamen.

Overleg en samenwerking

Ik werk graag samen met anderen om jou zo optimaal mogelijk te helpen ontwikkelen en te versterken. Training op school of de werkvloer behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

 

Mocht je twijfels hebben over of jouw specifieke situatie geschikt is voor een traject bij Pauw, is er altijd overleg met jouw arts of andere behandelaars mogelijk.  

Image by Vivek Doshi

Bericht

Stuur ons hier een bericht voor meer informatie of meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page