top of page
Image by Johannes Plenio

ANALYSE

Door de juiste metingen en analyses ontdek je ‘waarom de dingen gaan zoals ze gaan’ en krijg je meer helderheid over wat voor jou belangrijk is, hoe je in elkaar steekt, en welke paden je kunt nemen om verder te groeien. 

Alles goed?

Het kan soms lastig zijn antwoord te geven op de vraag hoe het met je gaat. Zeker tijdens intensieve periodes in het leven kan er veel van je worden gevraagd. Je kunt je de ene dag energieker voelen dan de andere, en de ene nacht meer tot rust komen dan de andere. Maar hoe jouw lichaam werkelijk omgaat met uitdagingen en hoe het herstelt, is soms lastig te achterhalen. 

Jouw persoonlijke handleiding

Dit geldt des te meer als er sprake is van psychische of lichamelijke klachten. Vaak wordt er gezegd dat het 'tussen de oren zit', dat je  'een schop onder de kont' nodig hebt, of dat je het juist rustiger aan moet doen. Toch zit de persoonlijke handleiding voor de meeste mensen wat ingewikkelder in elkaar. 

Inzicht als startpunt 

Met het aanbod van zowel fysieke als mentale analyses bied ik de mogelijkheid om meer duidelijkheid te krijgen over de unieke manier waarop jouw lichaam omgaat met stress. Ook is het mogelijk bepaalde oorzaken van klachten te achterhalen en aanknopingspunten voor herstel te vinden. 

 

Een analyse is altijd het startpunt van een individueel traject, maar kan ook los daarvan gedaan worden.  

AANBOD

STRESSPROFIEL

Door een biofeedbackmeting brengen we in kaart hoe jouw lichaam reageert op stress en hoe het daarvan herstelt. Het geeft ook jouw natuurlijke herstel- en ontspanningsmethoden weer. Op die manier vormt jouw unieke profiel het uitgangspunt van de behandeling. 

Afhankelijk van de hulpvraag behoort een breinmeting ook tot de mogelijkheden.

STRESSPROFIEL: WAT METEN WE EIGENLIJK?

Een lichamelijk stressprofiel brengt verschillende stressmechanismen in kaart:

  • de basis spanning en ontspanning

  • het herstelvermogen

  • het vermogen tot ontspannen

  • de mate en vorm van jouw stressreacties

 

Dit wordt bepaald aan de hand van de volgende lichaamsfuncties: 

  • hartslag

  • ademhaling

  • spierspanning

  • huidtemperatuur

  • huidgeleiding

kracht en herstel analyse

Wat speelt er in jouw leven? Wat zijn de stressoren en wat zijn de opladers? Met de door Pauw ontwikkelde Kracht en Herstel-analyse zoom je in op je alledaagse leven en vind je antwoorden op deze vragen. Daarbij kijken we naar de structurele, tijdelijke stressoren en jouw krachtbronnen. Je krijgt inzicht in jouw unieke manier van omgaan met de uitdagingen van alledag en aanknopingspunten voor verandering. 

OMDAT ER NOG ZOVEEL OVER JEZELF TE ONTDEKKEN VALT

Image by Vivek Doshi

Bericht

Stuur ons hier een bericht voor meer informatie of meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page